Objevte hloubky vesmíru s 5. generací domácího planetária s funkcí meteoritu

Milovníci vesmíru a hvězdných nocí, máme pro vás fantastickou novinku! Právě vyšla 5. generace našeho domácího planetária, která přináší ještě ostřejší projekci a nové vzrušující funkce, které vás zavedou do neprozkoumaných koutů vesmíru. Představujeme vám jedinečný zážitek z pohodlí vašeho domova – s naším novým planetáriem se budete cítit, jako byste byli skutečně mezi hvězdami.

Vylepšená projekce a kvalita

Nová generace domácího planetária nabízí vylepšené funkce a mnohem ostřejší projekci díky 13 kazetám obsahujícím snímky ve 4K kvalitě. Tyto kazety se jednoduše zasouvají do přihrádky projektoru a umožňují vám vybrat si z široké škály galaxií, vesmírných těles a dalších fascinujících témat. Ať už se zajímáte o mlhoviny, planety nebo vzdálené galaxie, naše planetárium vám poskytne neuvěřitelně detailní a realistický pohled na vesmír.

Unikátní funkce meteoritu

Jednou z nejzajímavějších novinek je funkce simulace meteoritu. Tento režim vás naprosto pohltí a přinese vám zážitek, jako byste skutečně pozorovali meteorit na noční obloze. Tato funkce je skvělým doplňkem pro všechny nadšence do astronomie, kteří chtějí zažít něco opravdu jedinečného.

Různé režimy a rychlosti

Planetárium také nabízí dvě rychlosti rotace projektovaného snímku, což vám umožní přizpůsobit si zážitek podle vašich preferencí. Ať už preferujete pomalou, relaxační rotaci nebo rychlejší, dynamičtější pohled na vesmír, naše planetárium vám poskytne přesně to, co hledáte.

Ambientní osvětlení

Další úžasnou funkcí je ambientní osvětlení s 8 různými režimy. Toto osvětlení vám umožní vytvořit tu správnou atmosféru pro váš vesmírný zážitek. Ať už si chcete jen odpočinout po dlouhém dni, nebo se ponořit do hlubokého vesmíru, ambientní osvětlení vám pomůže vytvořit ideální prostředí.

Ideální pro každou příležitost

Naše nové domácí planetárium je perfektním doplňkem pro rodinné večery, vzdělávací aktivity nebo prostě pro relaxaci pod hvězdami. Je také skvělým dárkem pro všechny věkové kategorie – od dětí fascinovaných vesmírem po dospělé, kteří si chtějí užít chvíle klidu a pohody.

Závěr

Tato 5. generace domácího planetária s funkcí meteoritu je revolučním krokem vpřed v oblasti domácích projekčních zařízení. S ostřejšími snímky, novými funkcemi a flexibilními režimy projekce a osvětlení přináší zážitek, který jste dosud neměli možnost zažít. Přidejte se k nám a objevte kouzlo vesmíru z pohodlí vašeho domova. Navštivte náš e-shop a pořiďte si svůj vlastní kousek vesmíru ještě dnes!

Zanechat komentář

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.